Gott nytt år! :D

Då har det varit tävlingspremiär i skid-O, julafton och nu nyår! :)
Tävlingspremiären gick sådär..med tanke på att det var första passet med karta på snö, så får jag väl vara hyffsat nöjd ändå..men det var inte bra lopp! :/ för mkt missar och inget vidare bra flyt i orienteringen...men får hoppas på bättre resultat i boden om två veckor :)

Julafton var väl som vanligt! :P Trevlig med massa paket! :) fick dock inte så många iår, men jag fick ju också ny telefon och nya vinterskor innan ^^,
Juldagen tillbringades med några goda vänner :) först förfest, sen blev det parken :) Mkt folk kan man lugnt säga! :P

Mellandagarna tog jag det mest lugnt, letat pjäxor, utan resultat först, men sen lyckades jag få tag på ett par, så nu slipper jag förhoppningsvis köra med mina ihoptejpade pjäxor ;)

Sista dagen på året har jag hitills tillbringat framför tv med skidåkning ;D Tog vilodag idag :) Till kvällen blir det att åka till kikki för att "ringa" in det nya året :)
Hoppas 2011 blir minst lika bra som detta år! Detta år har nog ändå varit ett av dom bästa :)

Galet - beskriver nog 2010 rätt bra! ;D

Gott nytt år på er alla! :D Detta får bli årets sista inlägg! ;)

/Bojsan

tävlingshelg nr.2

Åsarna var det som gällde den här helgen då!
Åkte upp på fredagen och åkte runt banorna...
Lördagen-sprint på schemat. Kändes ok i kroppen, tror dock att sprinten var lite för kort :S 800m...hann aldrig riktigt komma igång...så "varvade ner" lite med lite korta ryck och sen lite lugnare igen..30 gick vidare, jag kom 36:a...1,3sekunder från att gå vidare...lite surt men det tar jag nästa gång ;)

Söndagen bestod av 5km skejt! Kändes riktigt bra i kroppen faktiskt :D hela banan desutom, och andingen ville faktiskt hänga med rätt bra :D problemet var bara att jag drog en vurpa i första kurvan och hamnade utanför spåret...så var den dagen förstörd..tappade ca. 25 sekunder i den "lilla" vurpan med tanke på att hon som startade bakom kom ikapp... :( men med ett lite lagom adrenalinpåslag så slutade jag 31:a..men det hade troligtvis blivit något bättre utan vurpa...men men sånt som händer, gäller ju att hålla sig på benen...märkte idag att jag har fått lite ont i höger arm, samma som nästan hoppade ur led i våras, och höger knä och fotled..men det går nog antagligen över om nån dag :)

Ser fram emot torsdag, då får jag äntligen jullov :D Fan vad härligt!

Till helgen blir det skid-O premiär :D ska bli kul, men får nog se till att träna med lite karta i veckan..

/Bojsan

Tävlingspremiär :)

Japp, i helgen var det tävlingspremiär i Idre då :)
Åkte med bussen upp i fredags, lite lagom segt eftersom bussen bums ska ta alla omvägar den kan hitta på vägen upp...
Åkte runt banan och provade lite skidor. Dags för sen middag, mamma hade med sig makaronpudding, jag vägrade! hade ju bara ätit det varje dag sen i onsdags... :P så det fick bli en sallad!

Lördag och tävlingsdax! :D Provade som vanligt skidor, värmde upp osv. ställde mig på startlinjen, och som vanligt, inte det minsta nervös :D Körde första varvet, började känna av andningsproblemen igen...andra varvet blev det lite värre...men det var nästan acceptabelt i år.. sista backen ner till målrakan, kunde knappt titta, frös så jävla mkt runt ögonen att man bara ville blunda...tårna var frusna som ispinnar! Saaatan vad det värkte när dom väl tinade upp. Dagen bjöd ju "bara" på ~ - 18gradig kyla/värme...Slutade iaf 11! :) vilket jag är rätt nöjd med ändå för att vara premiär!

Söndagen var det klassisk stil, och härliga -8 grader, värmebölja ju! var ju bara att prova fäste o vilka skidor jag skulle ha osv. sen  var det bara att ge sig iväg de 5km igen :P Skidorna var helt ok :) dessvärre inte min rygg och min andning...kände redan i mitten på första varvet att det började det bli tungt med andningsförmågan, trots att jag tänkte på att andas "rätt", andra varvet, andningen blev bara värre och ryggen likaså :S varför ska det va såhär för?! är inte skönt eller kul på nått sätt när det säger ifrån fast huvudet vill mer! Slutade hursom 12:a totalt..

Next: Tävling- Åsarna

/Bojsan

RSS 2.0