Studenttider :D

Ja, det va ett tag sen jag uppdaterade senast!
Men nu kan jag äntligen slappna av och inte göra någonting! ALLT skolarbete är klart och inlämnat :D Bara det roliga kvar nu!

Kan inte fatta att jag tar studenten nästa fredag! ;O helt sick va tiden gått fort!!
Minns första dagen i ettan som om den vore igår ju! tre år sen dess nu...
När man flyttade in nere på torpet, med en tjej vid namn Ida som jag aldrig snackat med innan. Men det gick ju galant! :) Minns första mathandlingen på Ica, då vi fick en fet utskällning för att vi var så extremt sega att handla x) vaddå det va ju första gången :P
Nollningen glömmer man ju inte heller, när man stod där på linjen och kände sig lite lätt skräckslagen ;P
Tror aldrig jag varit mer sjuk, skadad och pencilinätande än under ettan heller..var väl van vid malungsbaciller bara ;)

Tvåan med flytt till andra sidan huset, där man bodde mestadels själv då min rumskompis drog hem. Trean med flytt till gula, huset där alla "dom stora" bor :P
Tiden gick så fort, ettan, tvåan, trean och nu står man här med en väntande studentvecka med massa skoj! :D
Alla roliga och tråkiga lektionstimmar tillsammans. Ett 2008-2009 då man trodde man skulle gå in i väggen totalt över allt plugg, men härdade ut till trean, då man fick ett betydligt behagligare schema.

Alla läger som varit kommer man inte heller att glömma, som bruks med allt vad det innebar. Alla träningar tillsammans, i ur och skur. Alla timmar med klassen, Londonresan var oförglömlig. Alla dessa minnen. Nu är den här tiden över..och det är med blandade känslor må jag säga..Känns tungt att lämna ett ställe där man faktiskt trivs jävligt bra på. Lämna alla underbart härliga människor. Lämna klassen, lämna NV07, en klass som har haft den klart bästa sammanhållningen i min livshistoria :) Kommer nog stå där på studenten och fälla en och annan tår!

Tanken på vad som ska hända sen gör mig bara förvirrad och skapar lätt ångest. Vad fan ska man göra?
Jag vill jobba och resa, men jobb finns det väl inga, så då blire varken att arbeta eller resa. Plugga vet jag inte om jag vill göra. Känns dumt och onödigt att plugga bara för pluggandets skull då man inte vet vad man vill läsa vidare till. Vad man vill bli " när man blir stor". :P Man har alltid tänkt att det är långt kvar, men nu är man ju där. Har iaf sökt en del i Umeå. Men vet inte om jag kommer in på mina förstaval äns. Och om jag gör det vet jag ju ändå inte om jag orkar och vill plugga. Har ingen vare motivation till det. Och eftersom jag är lite sugen på polis nu, så kan jag inte söka förrns ja fyllt 20, eller hure e, + att jag måste ha gjort högskoleprovet.

Något som är någorlunda klart är iaf den stundande studentveckan! :D:D Lite ändringar i planerna blir det nog, men jag har iaf. fixat nästan allt tills studenten. Bal på lördag också, ska bli skoj :) Vet bara inte hur jag ska palla äta med både kniv och gaffel, när man måste hålla det i fel hand ;) haha kommer ju ta ännu längre tid än vanligt att äta ^^
Packa ihop sina saker måste man ju göra också, och när ska man ha tid med det?! Äh får väl bli efter studenten antar jag ;) hah typ sista dagen som vanligt :P

Ojojoj, nu blev det långt här, och jag kommer inte på något mer att skriva nu faktiskt. :P men man kan nog räkna med att nästa inlägg kan bli efter studenten, eller balen möjligtvis..men det återstår väl att se ;D när jag har tid och orkar kanske ;)

/Bojsan

31 DAGAR!!!

Lite långt mellan inläggen kanske, men orkar liksom inte.. :P
Kan ju sammanfatta tiden med ett ord; halvsjuk :( vart lite lätt täppt i näsan och lite ont i halsen, som sedan gick över till rethosta! :( med andra ord, inte så mkt träning.. Sprang dock natt-SM, och det var ju ett jävla skämt! Bommade var å varannan kontroll x) inte bra med andra ord ^^ men när ja kom ikapp några som startat före tänkte ja ändå, men det här kanske går bra ändå...att jag kom ikapp dom kunde absolut inte bero på att de bommat heller..nej nej! x)
jaja jag var ju inte helt frisk heller den dagen, men vafan! :P

Valborg tillbringades i Mora, med ett härligt gäng tjejer :) det var verkligen superkul :D Tacomiddag först, sen fixa lite outfit inför kvällen ;P och sen blev det väl Wasa x) det var faktiskt roligare än på länge :)

Har nästan insett att det inte är så långt kvar till studenten nu...EN MÅNAD!! och det kommer gå fort känner jag på mig! Känns så oerhört härligt, men ändå ledsamt på nå vis att lämna allt. Klassen, skidgymlivet och allt runtomkring. Vad ska man göra sen?! har typ ingen aning. har hela tiden varit inställd på att jag ska ta ett sabbatsår och jobba och resa. Men nu börjar jag fundera på om jag vill plugga direkt istället. Jävla svårt det där, känns liksom livsavgörande... vet inte vad jag vill läsa heller riktigt..har iaf sökt x antal program nu, så får vi se. Har även lyckats söka ett jobb i Norge nu :) får väl se om man får det eller inte :P

Till helgen väntar tävlingar i dalaporten, och efter det är de sprint-SM :D

/Bojsan

RSS 2.0