Fetpetad .... SM-GULD x 2 .... snart 20!

Några dagar efter nyår var det dags för årets första tävling i Mora. Kände mig pigg i kroppen och skidorna gick bra, dessvärre drog jag en vurpa även denna gång :( tappade alldeles för mkt tid och likaså motivationen. Resultatet vet jag inte ens. Men men bara gå vidare :)
Skolan började sedan dagen efter, grupp och individutveckling stod på schemat. Lite smådrygt får jag nog lov att säga att det var. Vi skulle coacha varandra och lite annat som man inte va så pepp på :P

Helgen var det tävling i Torsby på söndagen, gick faktiskt bra :) Ingen vurpa denna gång :) Problemet denna gång var att andingen inte ville fungera på topp :S men jag är ändå nöjd med en 22:a plats :) hade önskat en placering bättre, så hade jag slagit pers. i cupsammanhang ;P

Andra veckan på året började vi med massagen :D Sjukt uppskattat och efterlängtat! :D Äntligen får man göra det man sökte utbildningen för :) Men oj så många knutar jag har i ryggen, och vilka stenhårda vader jag har! Mina klassisar har nog lite att jobba på ^^, haha

Tävling denna helg var i ett minst sagt myggfritt Boden! kring - 30 på lördagen ledde till inställd tävling och det blev en tur i att utforska affärutbudet i boden ;) haha
Sprinten som skulle vart på lördagen flyttade dom till söndagen, så det blev alltså två tävlingar den dagen. Och båda två gick bra!! :) 2 st 2:a platser blev det :)

Jag väntade förväntansfullt på ett samtal från JVM-uttagaren som skulle säga att jag var uttagen och få åka till Norge. Men ack så fel jag hade! Första reserv var det jag fick bli. FETPETAD med andra ord! och inte tillräckligt bra tydlgen...!

Jag betämde mig för att jag skulle ha min revasch tillbaka på SM i Säter. Och satan vilken underbar REVANSCH det blev!! :D:D
Startade på sprinten, körde järnet, lite tveksamheter fanns i en del vägval men inga större misstag! :) Kom imål, fick höra att jag var 1 sekund efter Ida imål. Och guud vad förbannad jag kände mig innuti. Inte en till 2:a plats tänkte jag! Men lite senare fick jag höra att ida stuckit iväg 1 min för tidigt i starten, vilket innebar att jag var i ledarpositionen! Med andra ord, JAG FICK MITT FÖRSTA EFTERLÄNGTADE SM-GULD!!!! :D Vilken jävla härlig känsla det var! Nått så fruktansvärt! Kände att jag fått min revansch!
Kvällen bestod av kamratmåltid med prisutdelning :) Jag bara njöt! :) äntligen var det min tur att få ta emot guldplaketten!

Söndagen var det långdistans. Drog iväg i starten och kände att jag hade ett bra vägval från början :) Kroppen kändes bra och orienteringen flöt på! Tog det säkra före det osäkra och vid kartbytet hörde jag att jag låg 7-8 sekunder efter. Jag tänkte; det här ska jag fan inte förlora! Bara ge järnet nu! Strax efter kartbytet kände jag hur skidorna verkligen sög fast i snön, gick tungt som satan och jag blev lite orolig över om jag skulle tappa ännu mer. Ett litet misstag längst bort på andra slingan gjorde mig lite lätt nervös och tankarna började komma, men jag körde på och hoppades på att komma ut rätt. Vilket jag delvis gjorde :P
Väl imål får jag veta att jag var i ledning, nu väntade några spända minuter! Skulle jag kamma hem ännu ett till guld?! Jag väntade och väntade. Sen insåg jag; DET KOMMER BLI GULD IGEN!!! :D:D Ola stod efter mål och ställde den klassiska frågan: hur känns det? -Skönt! svarade jag! så himla skönt!
Jag kände bara en stor lättnad! Vilken jäkla revansch jag tog! Skam den som ger sig!

Helgen sammanfattas med en fruktansvärt glad Maria och dubbel guldmedaljör :D Fyfan, känslan går inte att beskriva med ord!

Veckan som var hade vi våra första kundbehandlingar, var inte ett dugg nervös :) konstigt nog! Gick väl sådär, hade lite för segt tempo och fick hoppa över några grepp, men det kommer väl ju mer man får öva sen.

Helgen har varit rätt lugn hitills. Igår var det studentfest som jag smög med på på ett hörn :P Idag har jag bara tagit det mest lugnt. Åkte lite skidor bara :) Gick himla lätt faktiskt :)
Och idag är även min sista dag som 19-åring..!! ;O Tiden går fort när man har roligt ;) Imorrn fyller jag systembolaget!! ;D Får se vad morgondagen kommer att bjuda på :)

(hoppas även lite i smyg att någon av dom i JVM-truppen ska bli sjuk så jag får åka dit istället) ;O


/En överlycklig Bojsan, dubbel svensk mästarinna, 19 snart 20 ;)


RSS 2.0