Hemma från bruks, hemma från SEM = skapligt trött

I torsdags så drog jag, Linnea, Sara, Malin och Karin iväg upp till Bruks :D Det var typ askul! :)

Fredagen bestod av en sprint, smart som jag var så lyckades jag ramla, och gav liksom upp, vilket ledde till att jag missade att gå vidare med ~1 sekund och blev därmed sist i prologen x) Men det gjorde inte mig så mkt, det blev ju trots allt sviiinkallt :P Från strålande solsken till snöstorm.
När vi väl kommit till stugan, fixade vi lunch/middag och spelade massa kort eftersom vi inte fick in några svenska kanaler på tv:n utan bara iranska och ungerska xD Någonstans kring detta skede på dagen, upptäcktes att en person hade lyckats få en fin mössrand inkl. googlebränna. Denna personen var såklart jag x) Så Fiiiiint så ;)

Lördagen tillbringades i Ramund till största delen. Fjälltoppsloppet först, men vi hejjade bara och glassade i den lilla sol som var 8) Sen vare bara hem och byta om, för att pallra sig till Bruks och åka knallecrossbanan :P jädrans läskigt med all lössnö. Sen vare hem till stugan i funäs igen och göra sig iordning för det alla skidåkare åkt dit för, the big party ;D

På söndan var det bara att kliva upp ur sängen efter ca. 7h sömn, för denna dag vare knallecrossen, dvs. ca 2,5-3 min enbart utförsåkning = extrem mjölksyra i benen (iaf för mig) och försöka att inte ramla och bromsa;P Vilket jag inte lyckades särsklit bra med...drog en vurpa även här, och förlorade massssor av tid och fart, samt bromsade för mkt..får väl komma igen till nästa år ist. ;)

Igår, måndag, var man knappast särsklit utvilad inför den väntade SEM-turen (storfjätern(?) extreme marathon). Eftersom det var obligatorisk närvaro på träningen 08:00 ... Men när skolan slutat och väskan va packad, åkte skidgymbussarna iväg mot Idre, och nån typ av jaktstuga, som skulle bli vår övernattning för natten. Det var varmt nått så inåth-vete men efter mkt om å men lyckades man sova några timmar iaf, innan klockjäveln ringde 04,30 :O
Det var bara att pallra sig upp och knappt vetande om situationen ta på sig kläder och käka "frukost".
Kring 05:50 stod vi på skidor och började vår resa. Efter 3 timmar extremt fin skaråkning mitt uppe på kalfjället fick vi äta "lunch" :) (notera att klockan då bara var 09:00! ;O ) Jag hade redan bestämt mig långt innan turen att jag skulle kliva av här, eftersom det är natt-SM på fredag. och vill då helst orka runt banan :P Det fanns ju bara två alternativ, hoppa av efter 3h eller åk hela turen ( ca. 12h) Hoppas bara inte jag blir sjuk, har något som vill irritera i halsen tror jag... "/

Oj, nu blev det ett jädrans långt inlägg, men så kan det gå om man har haft några underbart härliga dager i fjällvärlden ;D 8)

/Bojsan


Vill ha barmark och sol!

Då va man hemma igen då efter några snöfria dagar nere i Blekinge :) Första j-cup tävlingarna, och tävlingspremiär för min del :) Jag är rätt nöjd, även om inte benen och tempot i löpningen va det bästa, så lyckades jag iaf att inte bomma så mkt som jag annars brukar kunna göra. Får väl ta löpningen sen, när jag känner att orienteringen sitter ;)

Underbart var det iaf att lämna den snö och regnbelägna hålan Malung för att ta sig neråt mot barmarken. Först övernattning hos faster i Motala för att åka vidare till Torhamn, Karlskrona dagen efter :) Det var SOOOL och knappt inte en snöflinga där nere :D Lördagens väder va kanoners, strålande SOL, medan dom där hemma haft regn/snö ;)Men söndagens väder och gårdagens väder var ingen höjdare direkt :( Det regnade ju för tusan ute :( men det var iaf barmark ;) haha
Kan ju tillägga att jag fick besöka Öland för första gången i mitt liv ;) dock bara 45 sek upp till 1 minut, men ändå :P var iaf över och vände igen ;)

Juste, drog ju en jävlans till vurpa på lördan med och typ böjde armen så det knaka och small x) Herr läkare sa att det var pågränsen till att den skulle hoppat ur led, och det tackar jag för att den inte gjorde iaf :) Får väl se vad som händer resten utav veckan, vad jag och mina babes ska hitta på ;)

/Bojsan


RSS 2.0