24 dagar till jul då :)

Så gick det en månad igen...Yrsa ville visst ha ett inlägg i bloggen, så kan väl unna lite tid till den såhär på kvällen då :P
Sista november nudå och 1:a december imorrn, bara 24 dar till julafton! :D satan va tiden ska gå fort då...

Va har man gjort senaste månaden då? Hmm..ja första veckan där i november bestod väl som vanligt av träning..åkte första gången på snö, i älvdalen! :D och fick världens skavsår som fortfarande är kvar :S men skönt att komma igång, även om skidorna inte är vallade på 1,5 år resp. ½ år kanske :P låter kanske konstigt, men jag har alltså två omaka skidor eftersom jag brutit av två st ;)
Veckan avslutades med lite trevligt sällskap och till sist fikamys med NV07 :D

Veckan efter var det skola två dar, sen blev det ett besök till hufvudstaden med kära Hälsosex :) Upp tidigt som satan för avfärd 04,50 har jag för mig...tokig som man var så tog jag mig en kort löptur på 15min i snöstormen och mörkret, men det va faktiskt himla härligt ;D väl i fjollträsk (nej jag gillar inte stockholm för fem öre, möjligtvis 1,5) blev det studiebesök på sturebadet och kerstin florian för att på kvällen avsluta med (pensionärs)kryssning onsd.-torsd. halva klassen blev ju uppdragna av självaste tony irwing (stavning?) med, hah trodde jag skulle klara mig ifrån det, men icke xP "båtturen"  va kul, om man bortser från dansbandsmusiken som spelades i högtalarna 24/7 x) räcker med en vecka om året liksom ;) väl i land blev det lite fri tid och vi fick leta oss till det grymt fina hotellet...inte ett ställe man bor på varje dag direkt ;) fredagen bestod av studiebesök hos axelssons och sen hälsomässa på det. Fick både massage och ryggen knäckt :) fick även veta vad jag ska tänka på med andningen och att jag strecha på ett annat vis..hoppas det funkar nu också! :) väl hemma i orsa, vid sisådär halv elva tiden, var det bara packa om och dra hemmåt mot Malung!

Lördagen var det skinklopp! Men jag sprang backstreck, rätt kul men satans klurigt. För er som inte vet vad det är så är det väl typ orientering som man gjorde lååångt tillbaka i tiden ;)
Kvällen var som vanligt avslutningsfest! :D men har ju vart med om bättre, bara det att en viss musiklärare var "underhållare" drog ju ner det hela rätt rejält! :(

Veckan därefter, var massa grupparbetesplugg och träning såklart ;) Skidåkning, skidåkning och åter skidåkning ^^, Var även till tandläkaren, inga hål, men visdomständerna var visst påväg :S har inte hört ett postivt ord om sånna så...Helgen tillbringades till största del på annan ort :) var bl.a. till Mora och skaffade ny telefon, verkligen på tiden, men jag ska hålla den gamla vid liv ända tills den fyller 5 iaf. dvs på julafton ;) inte alls separationsångest... :P Sedan tog jag tåget vidare mot nya mål, blev bla fest och träffa massa nytt och trevligt folk :) Tack A för en trevlig kväll och att jag fick komma :)

Helgen som var, blev en lugn helg hemma med träning i iskallt väder! Julskyltning på söndagen då mina händer höll på att frysa bort, satans kallt var det!
Nu i veckan blir det alternativ medicinföreläsningar och till helgen är det tävlingspremiär i Idre! :D:D hoppas inte på samma fiasko som förra året bara...vill inte låta som en visselpipa efter halva mördarbacken på andra varvet denna gång...

/Bojsan


Seegt

Ooojdå! Nu gick det visst någon vecka igen... :P
Ska man försöka beskriva veckorna som gått mån tro?

Kan väl börja där jag slutade ungefär då, med viborgsracet :P Såg ju att skidgym hade det plågsamma racet, så då hängde jag på, himla härligt att ta ut sig! Och sen när jag kom hem såg jag att jag persat med 25 SEKUNDER!!! :D:D Gött värre! På kvällen blev det naturligtvis lite skidgymstyrka med ;)

Sen blev det tenta plugg och kroppen kändes inte helt på topp heller :S
Inte kul att summera den träningsperioden med tanke på att det fattades 30h :/

Vecka 41 innebar ny träningsperiod, och den veckan såg betydligt bättre ut än veckorna innan. "Bara börja om från början" och försöka få ihop lite timmar iaf ;) Helgen tillbringades även den i Orsa :) Fick mycket trevligt besök på lördaskvällen med :D Blev även lite draghundstittande på söndagen, lite märklig sport lär jag säga, men det är nog skidorientering också ;P

Veckan efter bestod även den av träning :P i skolan vare kost på schemat, man blev lite klokare iaf, men även rätt förvirrad över alla teorier och dieter hit och dit.... :P Blev en ol-tävling på lördagen i Kolsva. Gick väl ok, förutom en 3min bom på en kontroll så får jag nog ändå va rätt nöjd, tappade ju angivelsen längs banan med och blev lite lätt störd i orienteringen ett tag, innan jag kom på att det tack och lov fanns en tryckt på kartan :)

Förra veckan då? Ja, träning även där :P (skräll) Hängde med skidgym på lite Rullskidsorientering på tisdagen, och saaatan va kul det var! härligt att åka me karta på magen igen :) Var ju även såkallad "långhelg" då det va självstudier, så drog hem redan på onsdagen! Helgen bestod äv lite kontrollutsättning till Skinkloppet och lite löpintervaller med Micha, om det va plågsamt!! Skoja inte! Fredag kväll blev det lite firande av Ida, kul kväll, härligt folk :) Lördagen drog jag och Yrsa ut med röda faran en sväng. Något måste ju hända när det är Halloween tänkte vi! Meeen....neejdå! Det är Malung vi pratar om...den tragiska lilla hålan med älglov, fjortisar och skitsnack osv... Men vi roade oss ändå :)

Några tips på vad man kan göra en "helt vanlig" halloweenlördagskväll i Malung:

  • Kör åt fel håll i rondellen
  • Kör åt fel håll vid hemköp och stationen
  • Kör fel sida vid rödljuset och testa om det slår om
  • Lyssna på http://open.spotify.com/track/2ivLpmWsIJtO36ooyvhgpl och SKRIK refrängen (?) allt du kan med en god vän
  • Och självklart, ta några varv på raggarrundan x)

Denna vecka kommer bestå av affärsmanaskap (*snark*) och ett grupparbete som är lite lagom stort bara...(~30 sidor)

/Bojsan


RSS 2.0