:)

(...)Just idag är jag stark
Just idag mår jag bra
Jag förs framåt av kraftiga vindar
Just idag är jag stark
Just idag mår jag bra
Jag har tron på mig själv på min sida(...)

Dom senaste veckorna har det varit lite kaos. Klassen har varit helkonstig, snack hit o dit, tjaffs om ditten o datten osv. osv. Men efter ett 1,5h långt samtal i helklass blev stämningen så mkt bättre! :) Gött.
Har vart kaos i huvet med, vet liksom inte vad jag vill.
Haft panik om LIA:n med, men tack och lov fick jag besked idag att jag kommer vara alla de 8 veckorna på Experium, Tack! :D Ytterligare en sten som ramlade bort från min kropp :)

25-manna har avverkats, kul som vanligt :) Segt att släpa sig upp 03,45 bara...men men sånt e livet. Båda lagen fick ju asabra placeringar, tkr jag iaf :)

I helgen som var, var jag ner till Östergötland :) Trodde jag lagt skorna på hyllan för iår, men tydligen inte. Slutade på en 5:e plats och får väl vara nöjd, trots missar. Fattar inte hur dåliga resten av startfältet var xO
Passade även på att träffa några kompisar :) Hälsade bl.a. på underabara älskade Marina :D Så kul att träffa henne igen! Och mkt kul att snacka om som vanligt :)
Ledig idag (måndag) innabar ett besök hos Elin och hennes tokiga sambo Hannah igår. Det bjöds på lite vin sådär på en söndakväll. Jag hatar vin, men ett glas lyckades man få ner iaf :P Mkt skratt och urspårningar blev det i takt med hipphipp-klipp och kvarteret skatan :)

Ser inte fram emot denna skolvecka...inte ett kul skit på schemat ju...Men sen Sälen 8v framöver som gäller då :) Får se vad det finns att göra där, något säger mig att det inte händer så mkt innan snön kommer. Och något säger mig att jag har rätt :P

För en gångs skull känns det som att man är i ett himla gött flow i livet :)

/Bojsan

RSS 2.0