Just a dream

Ett tag sen sist nu...
Har inte haft orken, lusten eller motivationen till att blogga helt enkelt. Mycket har hänt sendan sist, både bra och dåliga saker.
Har lärt mig att man inte ska lita på människor. Visst, jag kommer från malung och borde fattat det där för längesen, men någonstans tror man ju ändå att man ska kunna lita på en människa. Men ack så fel man hade...idiot!
Tur man har de vänner som verkligen är ens riktiga vänner iaf, tack för att ni finns! ni är saffran värt ;) <3

Skidsäsongen är avslutad, orienteringssäsongen påbörjad :) ingen vila här inte! ;)
Får väl vara nöjd med skidsäsgonen för iår :) synd bara att man blev sjuk till tjejvasan och vasaloppsveckan :( fick bli lite massagejobb istället :P På torsdag kan man titulera sg som diplomerad massör, och förhoppningsvis klara certifieringsprovet och bli certifierad massör med ;)

OL-säsongen drog igång i helgen som var, i nya kläder, nya färger (lite mörkare färger än tidigare bara) - men för leksands OK :) Bestämde mig sent för att göra ett klubbyte och lämna gamla kära moderklubben Malungs OK Skogsmårdarna, men inte helt, kommer fortfarande köra skidorienterig för dom :) Kände att jag ville springa stafetter utan att behöva skrapa ihop ett lag varje gång, och att kunna utvecklas som orienterare och person. Himla härlgt att vara igång och springa i skogen igen :)

Nångång där i början av mars drog ju jag och bästaste Yrsa till linkan för att hälsa på våran älskade Marina :D Daniel Adams Ray på scen, massssa folk och satans trevlig helgvistelse blev det :)
Och ungefär en månad senare så kom bästaste Yrsa & lite malungsfolk hit + lite morafolk också :) Firande av Yrsas birthday lite sådär i efterskott, men himla trevlig och kul kväll det med :D

Har det hänt nått mer kul? Hmm...vette tusan. Förutom massa tentapanikplugg och massa anatomi och muskler hit och dit...Just ja, måste säga att team torsten är himla härliga, inte visste jag att man kunde skratta sig till magrutor ;) men med tanke på träningsvärken i magen så kanske det fungerar ;D

Denna vecka består av prov, LIA-platsletande i fullkomlig panik! och avslutas med SM på Gotland - fett najs! bara hålla i kompassen så ska det nog gå ;)


/Bojsan

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0