Religionsdag

Ja, idag var det då religionsdag i skolan, vilket innebär att man fick gå upp på sin lilla sovmorgon för att vara i skolan till 08,00. Vi skulle träffa någon från islam. Intressant, nja tveksamt. Men efter 45 minuter där så fick vi en kort rast innan vi skulle lyssna på snubben från hare krishna. En mkt skum rörelse kan jag lova! Slumpen var ett ord som absolut inte existerade i hans värld, allt var förutbestämmt. För hade du vart mördare i dit tidigare liv så skulle du garanterat bli mördad i ditt nuvarande. Och så va det nån himla tjäder (?!) som levde vidare bara. Ja SKUMMT va ordet!
Därefter vare medium, om man ska tro på't eller inte vette tusan. Måste nog va me om det själv för att man ska kuna tro på det.
Sen vare typ lunch i 1,45 *suck* och sen kom vi till de lite mer kristna rörelserna, och där blev det inte lite disskusioner inte. Fattar inte varför vissa e så oerhört tröga...

Jaja det var iallafall den skoldan. Nu har ja iallafall nyss ätit efter ett pass på gymmet :)
Nu väntar den där hääärliga svenskboken med två skrivuppgifter, samt historia och religionsuppgifterna. Borde kanske börja...om jag orkar vill säga x)

/Bojsan

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0